Penne cu sos de rosii si avocado

de RoXx in Penne, 24 Oct 2013 | 7326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr sunca
  • 150 gr ciuperci champignon
  • 250 gr penne
  • 30 gr unt
  • 50 gr parmezan ras
  • 1 avocado mare bine copt
  • 200gr pasta de tomate
  • 300 ml apa
  • 1 ceapa
  • 1 crenguta busuioc proaspat
  • sare
  • piper
  • 1 praf de zahar
  • 2 lingurite oregano
  • 1/2 lingurita ienibahar
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos de rosii si avocado:

Pastele se pregatesc al dente , conform instructiunilor de pe ambalaj .

Sunca se taie cubulete.Ciupercile se taie in bucati de marime medie.Intr-o tigaie incinsa se pune untul si ceapa tocata marunt.Dupa 2-3 minute se adauga sunca si ciupercile si se lasa la foc mic cca 5 minute.Avocado se curata de coaja si se paseaza cu o furculita.Pasta de tomate se amesteca intr-un castron cu apa ,busuiocul tocat marunt ,pasta de avocado si restul condimentelor.Se amesteca pana ce se incorporeaza toate aromele , apoi se pune in tigaie peste sunca si ciuperci.Se asezoneaza dupa gust .

Cand pastele sunt al dente,se pun din apa in care au fiert,peste sos.Se amesteca bine si se mai lasa 3-4 minute la foc mic.

Se servesc imediat cu parmezan ras deasupra.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos de rosii si avocado" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne con pancetta e pomodoro